Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

Uitvalscherm

Een uitvalscherm geeft een sublieme bescherming tegen fel zonlicht en hoge temperaturen. Het is geschikt voor elk type raam in uw woning of bedrijfspand, waarbij een doorloop onder het scherm niet nodig is. Door de hoge mate van functionaliteit en bedrijfszekerheid wordt het daarnaast ook vaak toegepast bij hoge gebouwen, zoals kantoren en ziekenhuizen.
Een belangrijk voordeel van uitvalschermen is dat ze kunnen worden voorzien van vele type armen en dus in veel situaties kunnen worden toegepast.

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een zonnescherm, en daardoor ook van uw woonomgeving. Laat u inspireren door de ruime keuze in de Terrascompleet collectie.

Bedieningsvormen
Standaard zijn de meeste zonneschermen uitgevoerd met een soepel lopend mechanisme met draaistang, maar deze zijn ook uit te rusten met elektrische motoren. Als extra optie kunt u uw zonnescherm voorzien van een afstandsbediening of zon-windautomaat. Uw scherm gaat dan volledig automatisch open of dicht, op momenten die uzelf óf de weersomstandigheden bepalen.

Terug naar buitenzonwering

Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat