Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

Meer dan adviezen en tips voor terras en tuin

Missie: innovatieve oplossingen én vakkennis voor terras en tuin
Met Terrascompleet.nl bieden wij innovatieve oplossingen én vakkennis voor terras en tuin. Wij leveren alleen kwaliteitsproducten. Wij staan voor een zorgeloze levering en/of realisatie van projecten op en rond terras en tuin. Terrascompleet.nl ontzorgt en de klant geniet. Hiernaar werken wij dagelijks.

Wij vormen een innovatief, modern en betrouwbaar team van vakmensen, die samenwerken met de beste kwekers en leveranciers. Wij werken projectmatig, volgens vaste duidelijke procedures. U bepaalt zelf wat u als product of dienst afneemt zonder verrassingen. Duidelijkheid. Wensen op maat geleverd.

Visie: uw terras als verlengstuk van binnen naar het buitenleven
Wij ervaren het terras als verlengstuk van het binnen- naar het buitenleven. Het is de plek waar iedereen een stuk ontspanning vindt. Daarom zetten wij met Terrascompleet.nl het terras centraal in ons concept. Wij willen in ieders leefomgeving de overgang van huis naar tuin compleet maken. En naar wens. Dit doen wij met onze producten, diensten en advies.

U staat als klant centraal. Met ons heeft u één aanspreekpunt voor de realisatie van terrasoverkapping én aankleding van het terras. Denk hierbij ook aan zonwering, UV-reductie, bestrating, vloeren, beplanting, verlichting en verwarming.

Wat kan Terrascompleet.nl voor uw terras en tuin betekenen?

Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat