Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

Markiezen

Comfort en sfeer gaan bij Terrascompleet hand in hand. Markiezen geven uw pand de uitstraling die het verdient: sfeervol en authentiek. En natuurlijk waar het om gaat: de zon wordt uiterst doeltreffend geweerd doordat ook de zijkanten gesloten zijn. Markiezen koopt u voor een lange periode. De keuze moet precies goed zijn, laat u daarom door ons degelijk adviseren.

Variëteit in doeken
De keuze van het doek is erg bepalend voor de sfeer en uitstraling van een markies, en daardoor ook van uw woonomgeving. Laat u inspireren door de ruime keuze in de Terrascompleet collectie.

Bedieningsvormen
Standaard zijn de meeste markiezen uitgevoerd met slijtvast koord, per situatie word bekeken of dit onder of bovenlangs geleid word, maar deze zijn ook uit te rusten met elektrische motoren. Als extra optie kunt u uw markies voorzien van een afstandsbediening.

Zijkappen en afwerking.
Terrascompleet beschikt over drie soorten zijkappen namelijk de aluminium, houten en de vintage zijkap die alle drie beschikken over hun eigen kwaliteiten en uitstraling.
Door de revolutionaire verbindingstechnieken is alles perfect afgewerkt, er zijn geen popnagels of schroeven zichtbaar. Hierdoor worden schuurplekken in het doek voorkomen.

Terug naar buitenzonwering

Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat