Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

Buitenverblijf | Het echte Buitenleven

Een plek om te kunnen ontspannen en onthaasten in uw eigen tuin. Dit vier seizoenen lang, met een prachtig sfeervol buitenverblijf!

Heerlijk barbecueën en lang tafelen of gewoon lekker loungen. Genietend van een zwoele zomeravond of als de avonden koeler worden lekker beschut genieten van de verkleurende natuur. De herfst gaat over in de winter, rondom het vuur genieten van de neerdwarrelende sneeuwvlokjes. Wie wil dit nu niet!?

Met een buitenverblijf van Terrascompleet.nl creëert u de sfeer van het échte buitenleven. Ziet u zichzelf al liggen in de hangmat? Laat u adviseren voor de vele mogelijkheden. En kies voor karakter, warmte en betaalbaarheid.

Houdt u ook zo van hout? Voor veel toepassingen geschikt!
Lariks/douglas hout is een van de meest duurzame naaldhoutsoorten van Europa. Het materiaal heeft een warme uitstraling en een mooie kleur en structuur. Dit houtsoort is voor zeer veel toepassingen geschikt en valt in duurzaamheidsklasse III. Laat u het Lariks/douglas hout onbehandeld? Dan heeft het een levensduur van tien tot vijftien jaar. Bovendien wordt het na uitdroging steeds harder. Wat beide houtsoorten zo aantrekkelijk maakt? De combinatie van duurzaamheid, betaalbaarheid en ecologisch houtgebruik.

Laat u inspireren! En bekijk ook de vele combinatie mogelijkheden met bijpassende buitenkeukens, pickniksets en tuinmeubelen. Wij denken graag met u mee over uw droomterras...

Noot: een buitenverblijf valt in de catagorie bijgebouwen en overkappingen. Indien de overkapping voldoet aan de regels voor het zonder bouwvergunning bouwen van bijgebouwen en overkappingen mag de terrasoverkapping zonder bouwvergunning gebouwd worden. Bron:www.vrom.nl
Controleer deze gegevens lokaal bij uw gemeente of ga naar
www.omgevingsloket.nl


Veranda Biddinghuizen
Datum: 16-03-2018

7 foto's

Bekijk fotoboek =>

In Biddinghuizen hebben wij deze mooie Lariks veranda mogen monteren. 15 meter breed met een diepte van 4 meter. Wanden voorzien van zwarte beits voor een warme sfeer. Ruimte genoeg voor een loungezit en een aparte zijde voor heerlijk tafelen. Voorzien van LED verlichting aan de buitenrand en lichtpunten onder de overkapping.Veranda Lelystad
Datum: 16-03-2018

6 foto's

Bekijk fotoboek =>

Op de buitenwegen van Lelystad staan deze 2 mooie producten. Een buitenverblijf voor heerlijk vertoeven in de zomer of zwoele avonden. Met een inpandige opbergruimte voor stoelen en/of kussens. Ook hier LED sfeerverlichting in de buitenrand en lichtpunten onder de luifel en in de opbergruimte.

En in dezelfde stijl een fietsenschuur! Makkelijk binnenrijden door de extra brede deur en uiteraard ook hier verlichting.
Korenmaaier 13 Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat