Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

Het team van Terrascompleet.nl

Passie voor het buitenleven en kijk op kwaliteitsproducten. Dat is wat wij delen. Onze vakmanschap, ervaring en kennis sluit perfect op elkaar aan. Daarom besloten wij de handen ineen te slaan en een nieuw concept te ontwikkelen: Terrascompleet.nl. Eén aanspreekpunt voor de realisatie én de aankleding van uw terras. Met onze producten en diensten maken wij de overgang van uw huis naar de tuin compleet. Wij ontzorgen, u geniet!

Wie zijn wij?
Herman Lucassen (rechts): een specialist in terrasoverkappingen. Opgedaan door vele jaren werkervaring in de zonwering branche. Oog voor stijl en praktische oplossingen. Hij adviseert u graag over de verrassend vele mogelijkheden voor soort, maat en kleurstelling.
Typisch Herman: “Kwaliteit staat voor: geen concessies doen!”.

Wulfert ter Beek (links): van kinds af aan geïnteresseerd in alles wat groeit en bloeit. Een liefhebber van het buitenleven, maar vooral een regisseur. Wat zich bewezen heeft in jarenlange managementtaken in het bedrijfsleven. 
Typisch Wulfert: “Ontzorgen = Organiseren”.

Beiden staan zij voor hun missie en visie binnen het bedrijf.Terrascompleet.nl biedt u de beste leveranciers
Samen bieden wij u vakmanschap. Wij werken met de beste leveranciers. Daarnaast bezoeken wij beurzen. Zo houden wij u op de hoogte van de laatste trends. Ook geven wij u tips. Met Terrascompleet.nl zijn wij u graag van dienst om u van het buitenleven te laten genieten.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste trends? Volg ons op twitter!
Ploegschaar 52A Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat