Home
Twitter Facebook

Uw Terrasoverkapping, de juiste plek om te genieten

In verband met de feestdagen zijn wij t/m 8 januari gesloten.
Wij wensen u fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuwjaar!

Een schitterende terrasoverkapping, tuinkamer of buitenverblijf in uw eigen stijl! Met onze passie, kwaliteitsproducten en diensten maakt Terrascompleet.nl uit Biddinghuizen graag de overgang van uw huis naar uw tuin compleet. Zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven in uw eigen tuin of balkon.

Wat biedt Terrascompleet.nl?
Wij bieden verrassend veel mogelijkheden voor uw terrasoverkapping, balkon, tuinkamer, buitenverblijf, carport en buitenzonwering. Zo krijgt uw huis en tuin een geheel eigen karakter. Daarnaast hebben wij ook een breed assortiment aan binnenzonwering en glaswandsystemen. Met voor elke lastige hoek een oplossing van onze vakspecialist.

Uw voordeel? Eén aanspreekpunt voor een compleet terras!
Met Terrascompleet.nl heeft u één aanspreekpunt voor de realisatie én de aankleding van het terras door eigen vakmensen. Denk ook aan bestrating, vloeren, verlichting en terrasverwarming. Wij werken projectmatig, op maat, volgens vaste duidelijke procedures. Met minimale kostenstructuur met kwaliteit voorop. Kortom, kwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij ontzorgen, u geniet!

Wij verkopen niet via internet. Voor ons is belangrijk dat klanten een bewuste keus maken voor duurzaam woongenot. Wij hebben een volledig ingerichte showroom waar verschillende producten en oplossingen u getoont kunnen worden. De koffie staat klaar!

Oude waarden met de modernste normen, dat is onze stijl.

 

Meer weten? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak!

Ook in 2017 Top Partner van Weinor!

Na mijn glazendeuren die door terrascompleet in mijn overkapping zijn geplaatst hebben ze vandaag het rolluik geleverd en geplaatst klasse heren een stukje vakwerk hebbe...
Lees verder >>

Terrascompleet.nl - Ploegschaar 52A - 8256 SM Biddinghuizen - T: 0321-332155 - E: info@terrascompleet.nl

Realisatie: Sybit - Software op Maat