Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

F1 Zonwering en Terrascompleet.nl slaan handen ineen!

27 mei 2011

Biddinghuizen, 27 mei 2011 Terrascompleet.nl en F1 zonwering slaan handen ineen! 1 + 1 = 3, ervaring en nieuw elan vinden elkaar.

Biddinghuizen, 27 mei 2011Terrascompleet.nl en F1 zonwering slaan handen ineen!
1 + 1 = 3, ervaring en nieuw elan vinden elkaar.

F1 Zonwering als vooraanstaand bedrijf in de levering en montage van zonwering en Terrascompleet.nl specialist in terrasoverkappingen en innovatieve producten voor het buitenleven, beide gevestigd in Biddinghuizen hebben besloten om per 1 juni a.s. samen de markt van buitenzonwering te gaan bedienen.

Kees- en Jacqueline Versteegt eigenaren van F1 zonwering BV hebben na 16 jaar besloten om zichzelf meer te gaan focussen op hun bedrijf Sunpoint Next Generation welke producent is van buitenzonwering. F1 kan met de inzet van Terrascompleet.nl eigenaren Herman Lucassen en Wulfert ter Beek de kwaliteit en service van F1 blijven garanderen. “Regeren is vooruitzien” is waarop dit besluit is genomen volgens Kees en Jacqueline.
Herman Lucassen was een paar geleden in dienst bij F1 Zonwering BV als monteur en weet alle ins en outs van F1 Zonwering.

Voor Terrascompleet.nl welke buitenzonwering in het assortiment heeft is de F1 formule een prachtige aanvulling. “Als Sunpoint dealer zo dicht met je leverancier werken is ideaal, snel schakelen en snel leveren is zo mogelijk”, volgens Herman Lucassen.

Voor de buitenwereld blijft de gevestigde naam F1 zonwering en Terrascompleet.nl ongewijzigd evenals de contactgegevens.

Zaterdag 18 juni a.s. kunt bent u van harte welkom in de showroom van Sunpoint aan de Plantweg nr. 16 in Biddinghuizen om kennis te maken en om u te laten informeren wat de vaderdag acties zijn!Van links naar rechts: Wulfert ter Beek, Kees Versteegt, Jacqueline Versteegt en Herman Lucassen


<< Terug naar nieuwsoverzicht
Ploegschaar 52A Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat