Weinor 7 jaar garantie | Weinor Top Partner | Verano privilege dealer

BOzARC

8 januari 2013

Het zit in de genen! Polder pionieren! Flevoland heeft een primeur in Nederland,met gepaste trots presenteert Terrascompleet.nl de eerste design overkapping op de Nederlandse markt! BOzARC gaat een vergaande samenwerking aan met Terrascompleet.nl op het gebied van de verkoop en plaatsing van hun exclusieve overkappingen en carports in Nederland.

Het zit in de genen! Polder pionieren!

Flevoland heeft een primeur in Nederland,met gepaste trots presenteert Terrascompleet.nl de eerste design overkapping op de Nederlandse markt! BOzARC gaat een vergaande samenwerking aan met Terrascompleet.nl op het gebied van de verkoop en plaatsing van hun exclusieve overkappingen en carports in Nederland.

U wilt graag een terrasoverkapping om meer te kunnen genieten van het buitenleven? Maar wilt geen afbreuk aan het aangezicht van de woning?
U wilt een carport welke optimale bescherming geeft aan uw auto of camper, maar ook toegevoegde waarde is voor het straatbeeld?
Dan kan Terrascompleet.nl u exclusief hiervoor een oplossing bieden in de vorm van een BOzARC!


Het onderscheidende vermogen van deze lichte, luchtige overkappingen wordt gevormd door een elegant gebogen aluminium frame en een dak in massief polycarbonaat. De BOzARC is een uniek product, wegens het ontbreken van een horizontale dwarsbalk in de constructie.
Een BOzARC overkapping kan vrijstaand of tegen de gevel van uw woning of bedrijfsgebouw gebouwd worden. De 100% doorzichtige dakbedekking neem geen licht weg in uw woning of bedrijfsgebouw. Indien u schaduw wenst, kan u kiezen voor de opaal witte dakbedekking. Warmtewering wordt gecreëerd door gebruik te maken van zonwerende dakbedekking. De verschillende soorten dakbedekking zijn allen UV-bestendig en 250 maal sterker dan glas.

En is het technisch gezien onmogelijk om met een standaard vlakke overkapping te werken? Dan is een BOzARC overkapping dé oplossing!

U wilt meer informatie? Neem gerust contact op met onze adviseurs, zij zijn u graag van dienst! Of vraag gratis uw offerte aan op www.bozarc.nl.Meer informatie over BOzARC, klik hier!


<< Terug naar nieuwsoverzicht
Ploegschaar 52A Biddinghuizen

0321-331380
  
© Terrascompleet.nl | Sitemap | Realisatie: Sybit | Software Op Maat